تزریق فیلر با چه داروها و درمان هایی تداخل دارد؟
تزریق فیلرها ممکن است با برخی داروها و درمانها تداخل داشته باشد. قبل از تزریق فیلر، مهم است که به پزشک خود درباره همه داروها، مکملها، و درمانهایی که استفاده میکنید مشورت کنید. در ادامه چند مثالی از داروها و درمانهایی که ممکن است با تزریق فیلر تداخل داشته باشند آورده شده است:
داروهای ضد التهاب غیراستروئیدی NSAIDs، مانند آسپرین یا ایبوپروفن: مصرف این داروها ممکن است خونریزی، ورم و کبودی را افزایش دهد و به علت این خاصیت، ممکن است تداخلی با تزریق فیلرهای پرکننده داشته باشد.
داروهای ضد لختهای:
استفاده از داروهایی مانند وارفارین، هپارین و لوونوکس در همان ناحیه ای که فیلر تزریق میشود، خونریزی را افزایش میدهد و به علت این تداخل، تزریق فیلر ممکن است خطراتی را به همراه داشته باشد.
درمانهای لیزری و IPL نور مکمل شدید:
در ترمیم پوست و بازسازی پس از درمانهای لیزری ممکن است نیاز به تزریق فیلر وجود داشته باشد. با این حال، تزریق فیلر قبل از اجرای این درمانها توصیه نمیشود؛ زیرا ممکن است درمانهای لیزری و IPL را تشدید کند و برای ماندگاری فیلر نیز تاثی منفی داشته باشد چرا که گرما و اشعه باعث کاهش عمر فیلر می شود.
به همین دلیل، مهم است که در مشاوره قبل از تزریق فیلر، به پزشک خود درمورد همه داروها، مکملها و درمانهایی که شما در حال استفاده از آنها هستید، اطلاع دهید تا ریسک تداخل و عوارض جانبی را به حداقل رسانید و تجربه بهتری را با تزریق فیلر به دست آوردید.
سوالات متداولی که در مورد تداخل دارویی با تزریق ژل ممکن است برای کاربران بوجود بیاید به صورت زیر است:
بهترین سن برای تزریق بوتاکس و ژل چه سنی است؟
کدام دهه مناسب تر برای تزریق فیلر است؟
رعایت چه نکاتی پس از تزریق ژل لب لازم است؟
ممنوعیت تزریق ژل برای چه کسانی وجود دارد؟
عوارض تزریق ژل لب چیست؟
چرا تزریق ژل لب برای من کم دوام است؟
پس از تزریق ژل یا فیلر چه اقدامات باید انجام دهید؟
کدام آنتی بیوتیکها بر تزریق ژل لب تاثیر میگذارند؟
بیماران پس از دریافت فیلر لب از چه دارویی اجتناب کنند؟
آیا هنگام مصرف آنتی بیوتیک میتوان تزریق ژل دریافت کرد؟
چه مواردی که قبل از تزریق ژل لب باید بدانید؟
در چه مواردی نمی توان تزریق فیلر انجام داد؟